Klavertje vier

NADJA VERSIN

Nadja

Nadja Versin

Wie ben ik?

Leerling in nederigheid, leerling in eigenliefde, leerling in acceptatie van datgene wat mijn pad kruist.

Ik hou van connectie, connectie met mijn hond, mijn kinderen, mijn engelbewaarder die al heel mijn leven over me waakt, connectie met de spirits die me met raad en daad bijstaan en me leiden en waar ik in overgave in meega.

Ik ben een leerling, net als jij, met unieke talenten, net als jij, met levenslessen, net als jij, en hopelijk net als jij met liefde en dankbaarheid voor het mooie om me heen.

Ik ben een fervente voorstander van de Transcendente Meditatie, het maakte me sterk, vulde me met vertrouwen, dankbaarheid, wijsheid (oei waar is die nederigheid naartoe?). Ik zie, voel, geniet, ben dankbaar en groei in liefde, niet enkel voor al het bezielde om me heen maar ook voor mezelf. Ik leer het gekwetste te aanvaarden, omarmen is soms wat moeilijker, maar het is vooral de Liefde die ik cultiveer, die groeit, steeds meer en die ik in overgave doorgeef tijdens Energetische healingen en vrouwencirkels, geleid door spirits die beter weten dan ik en jij, wat jij nodig hebt, wat jou ondersteunt, wat jou de kracht geeft om authentiek te zijn.

Ik ben leerling, leerling van het leven zelf, leerling in dankbaarheid, leerling in houden van jou en mezelf!

Nadja