Klavertje vier

NADJA VERSIN

Nadja Versin

Nadja Versin

Levenscoach

Wie ben ik?

Vroeger zou ik geantwoord hebben “sterk”, “hard”, “volhouder” en dit straalde ik ook uit. Ik ontliep wel enkele diepzinnige vragen over mezelf en ontweek ze, me niet waardevol genoeg voelend om daar tijd aan te besteden.

Het waren levensvragen die ik negeerde toen ze mijn pad kruisten, in de hoop er niet mee geconfronteerd te worden, totdat mijn jongste zoon, met wie ik veel gemeen heb, worstelde met dezelfde vragen die ik ontweek. Nu was er geen ontkomen meer aan, als moeder stapelgek van haar kinderen, ga ik niets uit de weg wat hen betreft, en sinds enkele jaren ook niet als het over mezelf gaat.

Ik ging op zoek naar oplossingen voor mijn zoon en ik groeide zelf als mens. De jaren waarin ik mezelf negeerde zijn voorbij en in de liefde voor mijn zoon heb ik mezelf gevonden.

Als alleenstaande mama met jonge kinderen kwam ik in contact met de transcendente meditatie, reiki en kwantumheling, zoals men zegt als de leerling er klaar voor is verschijnt de meester. Het besef dat al wat ik nodig heb op mijn pad verschijnt, ervaar ik nu zo goed als dagelijks. Misschien is het doordat ik nu inzicht heb in mezelf, of gewoon omdat de tijd er rijp voor is, dat ik weet dat dit alvast niet alleen voor mij is weggelegd en dat ook jij, via inspiratie en inzicht kan en zal ervaren wat jou echt gelukkig maakt, wetend wie jij werkelijk bent en waar jouw zielepad je naartoe brengt.

Dat inzicht groeide stilaan naarmate ik meer mediteerde. Ik ervoer een rust die ik jaren niet gekend had en relativeerde alsof het mijn tweede natuur was. Ik straalde die rust uit en mijn gezin werd een aangename thuis om te verblijven. De zalige band met mijn kinderen werd vast en zeker extra ondersteund door het gevoel van éénheid dat je ervaart als je bewustzijn groeit.

Ik heb geleerd om van mezelf te houden. Ik volg nu volledig mijn hart, leef met een gevoel van gelukzaligheid. Mijn zielepad is jou te inspireren en je inzicht te geven in wie je werkelijk bent en waar je heen wil: eigenliefde en een éénheidsgevoel met alles wat leeft, gelukzaligheid !