Klavertje vier

Alleen jij kan beslissen of een relatie je uitput of je kracht geeft.

Alleen jij kan beslissen of een relatie je uitput of je kracht geeft.

 

Toen ik mezelf begon lief te hebben

“Toen ik mezelf begon lief te hebben, heb ik me bevrijd van alles wat niet gezond voor me is, voedsel, mensen, dingen, situaties en vooral wat me naar beneden haalde, weg van mijzelf.

Aanvankelijk noemde ik het ‘gezond egoïsme’

maar nu weet ik: dat is LIEFDE VOOR JEZELF”

Charlie Chaplin

 

Eenzaamheid binnen een relatie

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 28% van de mensen zich eenzaam voelen binnen hun relatie. Het hoogst geregistreerde aantal sinds 1974.

Het hebben van een relatie zorgt er niet automatisch voor dat je je emotioneel verbonden voelt. Net zo min als dat singles zich eenzaam zouden voelen.

Herstellen van een narcistische relatie, tijd voor transformatie

Diepe introspectie heelt je na een narcistische relatie.

De nood je terug te trekken, jezelf weer te hervinden, je energie weer op te laden, bracht mij bij meditatie, de Transcendente Mantra Meditatie (TM).

TM en je durft vertrouwen op je intuïtie

“Toen ik mezelf begon lief te hebben, herkende ik dat mijn denken me kan verstoren en me ziek kan maken. Maar als ik verbinding maak met mijn hart, wordt mijn denken een waardevolle bondgenoot.

Vandaag noem ik die verbinding: ‘WIJSHEID VAN HET HART’ ”

Charlie Chaplin

je bent niet alleen

Intuïtie is een combinatie van kennis en inzicht, een hoger denkvermogen, een innerlijk weten.

Intuïtie staat los van enige logische redenatie, het is je hart volgen dat je leidt naar een waardevol leven.

Vertrouwen op je intuïtie helpt je om het destructieve om te zetten naar positieve waarden, gezondere inzichten, naar dat wat jou gelukkig maakt.

Intuïtie spreek tot je door een bepaalde gedachte die in je opkomt, een inzicht dat je doet glimlachen en anderzijds versteld doet staan.

Intuïtie spreekt ook tot je door een fysieke gewaarwording, een rilling die door je heen gaat, verkrampte spieren als je aan iets minder leuk denkt. (Chronische) vermoeidheid is vaak een teken dat je niet leeft vanuit je hart, authenticiteit, je verlangen.

Je intuïtie volgen geeft je inspiratie, energie, een warm gevoel, een gevoel van thuiskomen, enthousiasme!

Je intuïtie versterk je door de stilte te ervaren in je meditatie, door contact te maken met wie jij werkelijk bent, jouw essentie, jouw ziel.

TM en ‘Liefde voor jezelf ‘ neemt toe

Liefde voor jezelf zet alles in een ander perspectief. Het maakt je leven mooier en lichter. Je doet dat waar je blij van wordt, waar je van houdt, wat je hart doet lachen, op je eigen manier en op jouw tempo.

Meditatie zet je (terug) in je kracht. Meditatie helpt je de breuk met de narcist te verwerken. Meditatie brengt je (weer) in contact met jezelf, je geniet van kleine dingen, je leert vertrouwen op je innerlijke stem, een gevoel van gelukzaligheid vult je leven. Je voelt je onafhankelijk, vol zelfvertrouwen over wie jij bent en hoe je in het leven staat.

En dan … op een bepaald moment in je leven stel je je de vraag …  ‘Wil ik dit geluk delen met een partner, kan dat een meerwaarde zijn?’

Durf ik het gevoel van dankbaarheid, mezelf mogen zijn, genieten van kleine dingen, in de waagschaal leggen door me open te stellen voor een ander?

Je openstellen voor de ander

Verliefd zijn, je openstellen, kan best beangstigend zijn zeker als je een relatie had met een narcist of opgevoed werd door een narcistische ouder.

Als je opgroeide met een narcistische ouder heb je geen idee wat je mag verwachten van een liefdevolle, harmonieuze relatie, wat de meerwaarde kan zijn.

Als je terugdenkt aan je relatie met je narcistische partner ben je opgelucht dat je verlost bent van diens denigrerende houding, de manipulaties, de eenzaamheid, de onpersoonlijke seks.

 

TM geeft je de kracht te kiezen voor liefde!

Kies jij voor angst, waardoor je ‘veilig’ tussen die hoge opgetrokken muren leeft, of voor dé liefde, de kracht die ons verbindt?

Er vind stilaan een verschuiving plaats van de oude energie, waarin we leven in angst en wanhoop, naar een nieuwe energie, een nieuw bewustzijn met een hogere trillingsfrequentie, een leven dat gekenmerkt wordt door Liefde. Naarmate je meer en meer in liefde gaat leven, kan je jezelf distantiëren van de angst en een leven creëren voorbij het narcisme.

Meer over TM:  https://zenenco.be/behandelingen/meditatie/

 

De wet van de aantrekkingskracht!

Het universum waarin wij leven bestaat, net als wijzelf, uit energie in verschillende trillingsfrequenties.

Hoe hoger je trillingsfrequenties hoe meer overvloed, geluk en liefde je leven binnenstroomt.

Liefde, voor jezelf en anderen, respect voor alles dat leeft en dankbaarheid, zijn de essentie om het mooie aan te trekken in je leven.

Met jouw liefdevolle energie creëer je nieuwe inzichten, nieuwe kansen, een nieuwe relatie.

De Transcendente Mantra Meditatie helpt jou te groeien in liefde voor jezelf en de ander.

Ik wens jou met heel mijn hart om geliefd te zijn!

In liefde,

Nadja