Klavertje vier

SJAMANISME

Sjamanisme

Een sjamaan voelt zich verbonden met de natuur, hoort de fluisteringen van de wind, geniet van de warmte van de zon en de kracht van omslaande golven. Een sjamaan is zich bewust van de verbondenheid tussen alles wat leeft en (h)erkent de helende kracht in alle dingen. Alles is bezield, alles is heilig!

sjamanisme

De sjamaan is een ‘reiziger tussen de werelden’. Sjamanen wereldwijd volgen grotendeels dezelfde rituelen om in contact te komen met de spiritwereld waarheen zij reizen voor antwoorden, kracht en/ of hulp bij healingen.

De onzichtbare wereld van de spirits en de wereld waarin wij leven zijn onlosmakelijk verbonden en beïnvloeden elkaar.

Moge sjamanistische healingen vreugde en overvloed op je pad brengen!

 

Sjamanistische Healingstechnieken

 Wie zou je zijn en wat wordt er beschikbaar in afwezigheid van al je zorgen?

Peter Crone

 Staan in je authentieke kracht is een levenswerk.

  •  Extraction

Sjamanistische healing – verwijderen van intrusies

Intrusie, wat ‘ binnengedrongen energie ‘ betekent, zijn gedachtenvormen, overtuigingen die je aangepraat worden door jezelf of anderen.

Alle gedachtenvormen hebben niets met jou te maken, elk programma, elke conditionering die in je zit heb je niet zelf gekozen, het is niet jouw schuld, ze werden je ingeprent.

Intrusies leiden tot disbalans en verzwakken je energielichaam. Het is dus essentieel dat intrusies verwijderd worden en je energieveld terug gevuld wordt met kracht.

Een Extraction en een Power Retrieval gaan hand in hand, de intrusie wordt verwijdert en die ruimte wordt opgevuld met de kracht die jou op dat moment het beste dient.

Samen met mijn krachtdier en spirithelpers scannen we je lichaam om de vreemde energie, de intrusie, op te sporen. Spirithelpers begeleiden, beschermen en verlenen kracht bij het verwijderen van de intrusie die geneutraliseerd wordt door af te geven aan het vuur.

sjamanisme

  • Het ontrafelen van een conditionering doorheen je voorouderlijn 

Alle intrusies zijn gedachtenvormen. Sommige overtuigingen ontstaan in dit leven, anderen worden doorheen vele generaties doorgegeven. sjamanisme

Hoge verwachtingen door onze maatschappij zorgen voor spanning, stress waardoor we wel eens heviger reageren op anderen dan onze intentie is. De beladenheid van deze emoties zijn sterk en dringen binnen bij de ander op wie jij je onmacht, je je onbegrepen voelen uitwerkt. Ook al gebeurd dit onbewust of bewust, het zorgt ervoor dat je het energielichaam van diegene waarop jij je afreageert verzwakt.

Een programmering kan ook lopen doorheen je voorouderlijke lijn. Wat inhoudt dat bepaalde overtuigingen doorgegeven worden van generatie op generatie.

Elke gecreëerde gedachte structuur kan ontrafelt worden!

Een hele familielijn kan geheeld worden in één moment.

Bv. Doorgedreven perfectionisme wat een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt en verlammend werkt, kan doorgegeven worden doorheen een hele familielijn en vele generaties lamleggen in hun ondernemingslust.

Verslavingen, depressieve gevoelens, gedachten als ik wil niet leven, overtuigd zijn van tekorten waardoor je overvloed nooit ervaart … kunnen een onderdeel zijn van de erfenis van je voorouders.

Na het ontrafelen van een conditionering ervaar je meer levenskracht.

Na het ontrafelen van een programmering ontvang je een Power Retrieval en ontvang je een affirmatie die je in je kracht houdt.

Deprogrammering voelt als pure magie.

Energie weghalen die niet thuishoort in het energielichaam is altijd, wereldwijd,  de essentie geweest in het werk van de sjamaan.

sjamanisme

  • Soul Retrieval

Soul retrieval : het thuisbrengen van verloren levenskracht

Bestaat uit 2 sessies: het terugbrengen van je essentie en de integratie

  • Soul Retrieval :

Bij een sterke emotionele, schokkende gebeurtenis kan het gebeuren dat een deel van je essentie zich loskoppelt om de pijn niet ten volle te moeten ervaren. Dit is een beschermingsmechanisme van de ziel dat men in het Sjamanisme ‘zielsverlies’ noemt, in de psychologie ‘dissociatie’.

Zielsverlies kan onder meer voorkomen bij narcistisch misbruik (PTSS), incest, depressie, ongeluk, rouw, verslavingen …

Een Soul Retrieval brengt je essentie terug. Het laat je stralen, je voelt de levenskracht.

 

  • Soul Remembrance :

Levenslessen, zowel jij als ik worden ermee geconfronteerd.

We groeien als mens met vallen en opstaan.

We zoeken naar een bestemming, een zinvolle invulling van ons Aards bestaan.

Een Soul Remembrance biedt je inzicht in je Zielsmissie, in wat jij hier komt leren.

Je ontdekt de Ware bestemming van je ziel.

 

 

sjamanisme

Krachtdier

Tijdens een trancereis toont het krachtdier van de cliënt zich aan mij. Het krachtdier kiest, niet andersom.

Je krachtdier ondersteunt je op je levenspad en maakt je bewust van je kwaliteiten en helpt ze te versterken.

Je krachtdier biedt kracht, bescherming en raad.

De band met je krachtdier is waardevol, liefdevol en uniek.

Elke persoon, ongeacht leeftijd, voelt zich gesteund door zijn krachtdier waardoor je meer zelfzeker in het leven staat.

Een Sjamanistische healingsessie kost € 75,00

met vriendelijke groeten,

Nadja