Klavertje vier

De kracht van Sssstilte !

Stilte … de kracht van stilte …

Stilte biedt mij rust, ontspanning, tijd voor mezelf, verdriet dat ik een plaats probeer te geven, durven voelen, contact maken met mezelf, authenticiteit, aanvaarding.

Als het me even teveel wordt duik ik de stilte in op zoek naar mezelf, troost, verbinding, inzicht, gevoel van thuiskomen, gewoon mogen zijn wie ik ben, dat stoere pantser loslaten, mijn tere kern koesteren en genieten, ondanks verdriet.

Transcendente Mantra Meditatie en Stiltewandelingen

Stilte associeer ik met mantra meditatie en stiltewandelingen in de natuur, innerlijke rust, lichamelijke ontspanning, het besef geliefd te worden door een grotere universele kracht, het luisteren naar die innerlijke stem dat ik mijn engelbewaarder noem. Stilte, een manier van zijn.

Dagelijks zoek ik de stilte op in meditatie, het sterkt wie je bent, je krijgt meer eigenliefde, je eigenwaarde groeit, je durft te zijn wie jij werkelijk bent los van wat anderen van je verwachten.

Als je stil wordt hoor je het fluisteren van je eigen hart, neem je de juiste beslissingen, correctie …, hoor je het fluisteren van je engelbewaarder die over je waakt. Als je mediteert versterk je je paranormale gaven, rustig aan leer je de connectie voelen met alles wat leeft. Je ziet het wonder om je heen.

Als je nood hebt aan stilte, helpt de transcendente mantra meditatie jou om met je aandacht naar binnen te keren, innerlijke rust te ervaren en positiever in het leven te staan, te durven voelen wat er in je leeft, zonder oordeel, verwerking, de helende kracht.

Stilte inspireert, geeft je inzicht welke richting jij uit wil gaan, wat jou gelukkig maakt.

Wanneer de overheidsmaatregelen versoepelen organiseer ik  stiltewandelingen te Oostduinkerke, welke je helpen te verbinden met jezelf, de natuur en anderen. 6 à 8 kilometer wandelen, langs bos, duinen,  strand gedurende ongeveer 2.5 uur.

Na de wandeling zetten we ons net als de indianen in Noord-Amerika in een cirkel om zo de gelijkwaardigheid uit te drukken. We gebruiken net als zij een ‘praatstok’. Diegene die de praatstok heeft mag praten, anderen luisteren zonder de spreker te onderbreken.

De Praatstok

De praatstok staat voor ‘spreken vanuit je hart’, jouw innerlijke waarheid delen terwijl anderen ‘echt’ luisteren en geen ongevraagd advies geven.

Indien interesse, je kan nu terecht om individueel te leren mediteren, met respect voor afstand en rekening houdend met de regeringsvoorschriften en indien je interesse hebt voor de natuurwandelingen, stuur me dan ook gerust al een mail dan hou ik u op de hoogte van de datum waarop de stiltewandeling(en) zullen doorgaan.

Stilte biedt :

  • Rust
  • Verbinding
  • Helende kwaliteit
  • Innerlijke stilte
  • Veerkracht
  • Verwondering

 

Stilte, een uitnodiging om stil te staan bij de grote en kleineren vragen in je leven.

Sta jij open voor stilte? Of lijkt het je veiliger om die stilte voor te blijven ook al put je denken je uit. Af en toe de stilte aanraken, je gevoelens toelaten, eventueel delen met anderen, dat maakt je niet banger maar geeft je juist meer energie. Je verbondenheid mogen ervaren met anderen, met het universum dat zorg voor je draagt, dat geeft jou HOOP.

Liefs,

Nadja