Klavertje vier

IK ZOEK MEZELF, AUTHENTICITEIT

“Toen ik mezelf begon lief te hebben, kon ik zien dat emotionele pijn en lijden alleen waarschuwingen zijn, dat ik niet mijn eigen waarheid leef.

Nu weet ik: dat is AUTHENTICITEIT”

Charlie Chaplin, 16 April 1959 (70e verjaardag)

Authenticiteit is … wanneer je leeft in overeenstemming met wat je voelt, denkt, zegt en handelt vanuit wie jij in essentie bent.

Wij willen allemaal onszelf zijn en meer inzicht krijgen in wie we werkelijke zijn en in wat ons gelukkig maakt.

We wroeten in ons verleden en denken na over onze toekomst. We nemen een voorbeeld aan mensen die spontaan, authentiek en oprecht zijn en zijn geneigd ons af te stemmen op hen waardoor we onze eigen authenticiteit verliezen want ieder van ons is uniek.

Weet dat je gedachten bepalen hoe jij je voelt en vervolgens ook wat je doet. Zelden stellen we de vraag of het wel klopt wat we over onszelf denken. Wat we denken over onszelf is vaak ingeprent door je omgeving. Bedenk dat als je ouders je hele leven zeggen dat je bepaalde dingen wel of niet kunt, je dit hoogstwaarschijnlijk gelooft.

Als je je authentieke zelf leeft ben je in staat om echt jezelf te zijn en jezelf uit te drukken, je vervolgt je eigen weg los van de bemoeienissen van anderen.

Authenticiteit :

  • vereist introspectie zodat je de juiste keuzes kan maken en je levenspad kan vervolgen, dit kan door te luisteren naar je innerlijke stem
  • omvat originaliteit, je kan je unieke manier van mens-zijn alleen in  jezelf vinden
  • door te reflecteren op je eigen waarden, waarheden en overtuigingen weet je wat jouw unieke standpunt is
  • betekent ook verbondenheid, in eerste instantie trouw blijven aan jezelf, in goed contact met je eigen essentie en alleen door je te verbinden met jezelf en je omgeving druk jij je identiteit uit in de wereld, in contact met anderen, je laat zien wie jij bent en wat voor jou belangrijk en waardevol is

Als authentieke persoon inspireer je andere mensen door je passie, je zielsbeleving, je handelt vanuit je hart, je gaat er helemaal voor omdat je er in gelooft. Je durft te luisteren naar je intuïtie en je mening te baseren op je eigen waarneming, je durft je eigen behoeften te vervullen en neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen leven en laat de verantwoordelijkheid waar nodig bij de ander liggen.

Kwantumheling, helpt je onverwerkte emoties en overtuigingen die anderen je aanpraten over jezelf los te laten, je krijgt meer inzicht in jezelf. Deze therapie is gebaseerd op een 5000 jaar oude geneeswijze die bevestigd wordt door de kwantumfysica.

Kwantumheling leert je inzien dat je je leven zelf creëert en dat jij bepaalt welke richting je uit wenst te gaan.

Ik geef een eenvoudig voorbeeld ter verduidelijking van die creatieve intelligentie die elk van ons in zich draagt.

Wat doet een architect het allereerst als hij een huis wenst te bouwen?

Inderdaad, hij krijgt een idee, een idee is immaterieel, hierna schetst hij een plan en nadien wordt het huis gebouwd. Uit een gedachte, iets immaterieel, groeit iets materieel, nl. een huis.

Het is een scheppingsproces, en ook jij kan jouw leven scheppen, de kwantumheling helpt jou inzicht te krijgen in jezelf, onverwerkte emoties worden losgelaten waardoor je meer jezelf wordt, je komt in je kracht te staan en durft te kiezen voor het pad dat jou gelukkig maakt.

Kwantumheling helpt jou om meer van jezelf te houden en te kiezen voor het leven van je dromen, jouw authenticiteit, je eigen waarheid. Je zal het leven als gemakkelijker ervaren, je leeft meer en meer ‘on the flow’. De hele kosmos ondersteunt je bij het vervullen van je authentieke rol, vermits je immers de rol vervult waarvoor je geboren bent, je doet wat bij je past en probeert niet meer krampachtig de rol van anderen te vervullen.

lees meer :  https://zenenco.be/holistische-praktijk/kwantumheling

Ken jij de zin van je leven? Je doel? Waarom jij op aarde bent? Waar je eigenlijk voor leeft?

Deze existentiële vragen liggen aan de basis van authenticiteit, dat vergt dus wel wat zelfonderzoek, kwantumheling ondersteunt je daarbij, en dat gaat net zo diep als je zelf wilt.

Authenticiteit inspireert je en motiveert je om meer uit je leven te halen en kwantumheling helpt jou op weg met hoe jij jouw leven wenst in te vullen.

Wens je meer informatie, neem gerust contact met je op.