Klavertje vier

LAAT LOS, VERTROUW EN VOEL JE GELUKKIG,
REIKI HELPT JOU DAARBIJ!

Reiki is een wonderbaarlijke hulp bij uiteenlopende problemen in je leven, het geeft je bv. zowel inzicht op gestelde levensvragen als dat het de vermoeidheid als bijwerking van chemotherapie vermindert.

https://www.ninefornews.nl/reiki-als-complementaire-behandeling-voor-kankerpatienten/ (Connolly, 2012)

alcoholverslaving

De precieze aard van deze wonderen verschilt echter van mens tot mens. Reiki kan jou ondersteunen bij de genezing van kanker, terwijl een ander er rustig door wordt en aanvaardt te sterven. De ene mens vindt dat zijn huwelijk erdoor is verbeterd, terwijl de ander juist tot het besluit komt om uit elkaar te gaan.

De reacties op reiki verschillen van mens tot mens, daarom vertel ik jou niet over de vrouw die niet langer onvruchtbaar is door reiki omdat je dan denkt dat het ook jou zal lukken zwanger te worden terwijl jij misschien bent voorbestemd om een kind te adopteren.

Reiki leidt jou naar dat wat voor jou het allerbeste is, wat jou gelukkig maakt, wat dat ook mag zijn.

In eerste instantie helpt reiki je te ontspannen

Het ontspanningsproces zorgt voor het afvoeren van gifstoffen uit je lichaam. Reiki verwijdert energieblokkades in je lichaam, de gestagneerde energie verlaat het lichaam via bv. urine, speeksel, zweet … Reiki laat je energie weer vrijelijk stromen wat het zelfhelend vermogen van je lichaam bevordert.

Reiki helpt je om te gaan met ziekte

Reiki versterkt het helingsproces, alle geestelijke en lichamelijke gifstoffen worden uit het lichaam verwijdert en de energie in je lichaam komt weer in balans.

Als je ernstige ziek bent, zal je meerdere reikisessies nodig hebben om je herstelproces te bevorderen. Bij chemotherapie is het aangeraden om voor en na elke chemotherapie een reikisessie te plannen. Tijdens deze stressvolle periode in je leven kunnen wekelijkse sessies je helpen beter om te gaan met de spanningen rond je gezondheidsproblemen.

Reiki is niet alleen een vorm van heling maar ook een comfort therapie bij palliatieve zorg.

Reiki is een natuurlijke geneeswijze, die ondersteunend werkt bij de reguliere geneeskunde.

Reiki geeft je inzicht

Reiki helpt je in harmonie te leven met jezelf, je laat alledaagse zorgen en problemen los, je ervaart innerlijke rust. De subtiele energie van reiki maakt je leven lichter en helderder. Reiki brengt je geest in balans, je kan nu de stille stem in jezelf horen, die jou je pad naar geluk aanwijst.

Als je iemand verloren hebt, door overlijden of bij een relatiebreuk, helpt reiki je bij het verwerken, loslaten en te vertrouwen in een toekomst.

 

Reiki biedt

  • een ontspannen lichaam en geest
  • verhoogt je vitaliteit
  • voorkomt burn-out
  • zorgt voor een goede nachtrust
  • versterkt je immuunsysteem, je zelfhelend vermogen
  • ontgift je lichaam en voert afvalstoffen af
  • verlicht de pijn

Reiki helpt, of je er nu in gelooft of niet!

Lees meer: https://zenenco.be/holistische-praktijk/reiki

Hoe breng jij je leven in balans? Deel je tips met de andere lezers.

Ik wens jou heel veel ontspanning, geluk, verlichting en een prachtige nieuwe toekomst toe!

Nadja Versin