Klavertje vier

Narcisme en manifesteren

Narcisme en manifesteren

Ik ben sterk in manifesteren maar een partner in mijn leven wensen lukt me niet.

Natuurlijk vraag ik me af, liggen mijn verwachtingen te hoog?

Maar de oorzaak van het single zijn ligt veel dieper. Ik ben een gelukkige single die geniet en dankbaar in het leven staat maar toch meer en meer dit met een partner wens te delen.

Maar hij blijft ver zoek, hij toont zich zelfs nog niet aan de horizon.

narcisme

Dus graaf ik dieper, hoe komt dit?

De conclusie, angst om niet te mogen zijn wie ik ben in een relatie, verdriet, onmacht, wanhoop. Het gekwetste zit nog zo diep en veilig weggeborgen dat ik er moeilijk bij kan met mijn hart.

Na mijn scheiding heeft het meer dan een jaar en half geduurd eer ik terug, beetje bij beetje, mezelf herkende.

Nu wil ik verder, het heeft geen zin om langer stil te blijven staan, nu wil ik die verstopte bagage opdiepen en omarmen zodat ik verder kan gaan.

Maar ‘willen’ is niet de oplossing, ‘ doorvoelen’ wel.

narcisme

Geconfronteerd met narcisme

Geconfronteerd worden met narcisme maakt je klein, onbeduidend, je hebt het gevoel dat je oorspronkelijke Zijn gewoon spoorloos is. Wie ben je nog na jaren gekleineerd te worden, je nietig te voelen gewoon door een smalende lach?

Oh God, ik zie er zo tegenop om dit weer op te rakelen, maar nu voel ik me veilig en zolang ik die onverwerkte emoties niet opgraaf blijf ik single.

Dus probeer ik te voelen, maar mijn verdedigingsmechanisme werkt al jaren fantastisch en een pijnlijk verleden dat diep begraven ligt laat ik graag waar het is.

Ik ben een expert in staande blijven. Ook al ben ik veel zachter geworden doorheen de jaren en ik duidelijk opmerk dat dit mijn leven zoveel lichter, eenvoudiger en gelukzaliger maakt, toch blijkt doorvoelen best nog een uitdaging.

Om me open stellen voor een relatie hoor ik dus stil te staan bij die verdrukte emoties, ze te her-voelen, te omarmen om er voor eens en altijd komaf mee te maken.

Pff, wat een opgave!

Sjamanisme

Sjamanisme liet me thuiskomen bij mezelf. Via trancereizen maak ik contact met spirithelpers. Een spirithelpers kan je zien als een vriend die je raad geeft en niet vast zit in je persoonlijk drama waardoor hij alleen de essentie, de kern ziet en niet alle drama errond.

Mijn spirithelper raad me aan om te voelen, te schrijven vanuit mijn hart over hoe ik me voel als overlever van narcisme, hoe het me raakt(e), hoe het me klein maakte, hoe het mijn zelfvertrouwen gelijk met de grond maakte.sjamanisme

Hij wil dat ik her-voel wat ik voelde en dat ik het nu omarm opdat ik het zou kunnen loslaten en om verder te gaan.

 

https://zenenco.be/wp-admin/post.php?post=1204&action=edit

 

Omarmen

Mijn pijn omarmen, de pijnpunten naar boven halen en liefdevol omarmen is een stuk van mezelf erkennen, een stuk dat me sterker maakte, dat me kracht gaf, dat de band met mijn kinderen sterker maakte.

Vertrouwen is de boodschap, vertrouwen op mijn eigen kracht, wetende dat ik niet meer diegene ben die ooit zo diep zat., wetende dat ik nu diegene ben die opstaat met een gelukkig gevoel, me vrij voel, gedragen. Beseffen dat de pijn die ik zolang met me meedroeg me niet meer dient, dat ik het verdrongene in mezelf nu mag en kan loslaten en liefdevol omarmen omdat het veilig is. Veilig om te mogen zijn wie ik ben, veilig om me te uiten, veilig om lief te hebben.

Omarm! Zet die stap en bevrijd jezelf!

omarmen

 

Ik omarm jouw kracht met een liefdevolle, hartverwarmende knuffel en wens jou het allerbeste!

Liefs,

Nadja