Klavertje vier

Onmacht

Onmacht

Onmacht

Onmacht, het overvalt ons wel eens allemaal. Momenten waarin je je afvraagt waarheen het leiden zal, die onzekerheid, misschien wel angst van ‘waar zal het me heen leiden’.

En vaak heeft dit dan te maken met, wat zullen anderen ervan denken. We hebben elk onze waarheid waardoor we niet altijd de ander verstaan, laat staan begrijpen.

Onmacht te mogen zijn wie je bent. En wie ben je eigenlijk, ook best moeilijk om daarop te antwoorden.

Je bent diegene wanneer je enthousiast wordt bij een bepaalde gedachte of ding dat je doet. Iets dat je enthousiast maakt hoort bij jou en maakt je gelukkig. Laat dit nooit van je afpakken ongeacht wat de commentaar van de ander is.

Was het maar zo eenvoudig. We willen er zo graag bij horen en de roep van ons hart onderdrukken we vaak in de hoop goed gekeurd te worden.

Ik heb de neiging om me geroepen te voelen om meer de weg van het occulte te volgen, waardoor je sowieso al wat uit de boot van de overkoepelende verwachtingen valt.

Sjamanisme

Ik volg nu een tweejarige opleiding, Shamanic practitioner training, over sjamanistische healingstechnieken. Ik voel me geroepen, ik voel me thuis komen, het is puur herinneren, het is liefde op het eerste gezicht.

 

Hier wil ik mee verder, je bereikt prachtige resultaten bij traumahealing. Mensen met een verleden of huidige situatie die gebukt gaan onder bv. narcistisch misbruik gaan hierdoor lichter buiten, krijgen inzicht, komen sterker in hun schoenen te staan, vergaren de kracht om verder te gaan, los van de slachtofferrol, trots om diegene te zijn die staande bleef ondanks het zwaar verduurd te hebben gehad, of nog steeds te verduren hebben.

Sjamanisme, voor velen ver van hun bed, met healingstechnieken die meer dan tienduizenden jaren staande zijn gebleven en die zowel individuen als gemeenschappen ondersteunen.

Ik heb mijn hart aan het Sjamanisme verloren, of heb ik het uiteindelijk gevonden? Ik geloof het laatste, ik ben zo dankbaar voor deze healingstechnieken en zal deze integreren in mijn praktijk ten voordele van hen die ervoor openstaan.

Er is zoveel meer tussen hemel en aarde. We hangen zo vast aan ons persoonlijk verhaal dat we de essentie verliezen en verloren lopen in onze slachtofferrol.

Stap uit die slachtofferrol, je bent geen hoopje zieligheid, je bent een overlever en sjamanisme brengt je van overlever naar eigenliefde, inzicht, eigenwaarde, genieten, liefde voor alles om je heen. Je zal de kracht hebben om je te ontdoen van toxische mensen in je omgeving en het leven te leiden waarvoor je naar de aarde kwam in dankbaarheid voor het mooie om je heen.

Ik begrijp voor velen dat ze dit ervaren als onrealistisch, maar weet je creëert je leven zelf en je kwam niet naar de aarde om op je kop te laten zitten.

Maak dat je weer trots kan zijn op jezelf, dat je kinderen trots kunnen zijn op de ouder die een voorbeeld dient voor hen te zijn. Doorbreek het familiekarma voorgoed en voor altijd, wordt de krijger in jezelf en toon je eigenwaarde aan je omgeving. Een persoon om rekening mee te houden, iemand om van te houden, iemand die grenzen trekt uit respect voor zichzelf, een waardig persoon, ontdek de kracht in jezelf en zuiver je uit van zware energieën die je naar beneden halen. Sjamanisme is er voor jou! En voor mij, ik kan er niet meer omheen. Ik heb prachtige resultaten mogen aanschouwen in mijn praktijk waar ik onnoemelijk dankbaar voor ben om op deze manier een rijkende hand te mogen zijn naar zij die hulp vragen.

Een Power Retrieval, één van de Sjamanistische healingstechnieken, verwijdert misplaatste energie in je lichaam, een zware energie die je vasthoudt in je ontevreden huidige situatie. Roep een halt toe aan deze misplaatste energie zodat je weer in je kracht komt te staan.

Ik overval waarschijnlijk enkelen van jullie, dat begrijp ik volkomen, maar weet, Sjamanistische healingstechnieken, zijn er om jou lichter te laten leven.

Ik ben bereid om meer uitleg te geven over deze techniek die jouw leven een andere richting instuurt, op weg naar vrijheid, zuiverheid, goedheid, authenticiteit.

Het lijkt te mooi om waar te zijn, en toch …

 

Met warme groetjes,

Nadja

en Engelbewaarder