Klavertje vier

Ik ben er voor jou!

Ik ben er voor jou!

Ik ben er voor jou!

Wat mag je van coaching verwachten!

  • inzicht in wat jou gelukkig maakt
  • meer eigenliefde
  • meer zelfvertrouwen
  • meer zelfrespect
  • durven kiezen voor jezelf
  • inspiratie
  • motivatie
  • enthousiasme voor het leven
  • een persoonlijk, vertrouwelijk gesprek waarbij je je hart lucht

Investeer in jezelf en creëer een nieuwe realiteit

‘Proberen’ brengt je nergens, het is een héél zwak afkooksel van durven, kunnen en willen! ‘ Proberen’ is voorzichtig, hopend, met weinig overtuiging, iets te veranderen in je leven en, zoals je weet uit ervaring, weinig aarde aan de dijk brengt.

Wat houdt je tegen om te kiezen voor datgene dat jou doet glimlachen, schaterlachen met een gevoel van dankbaarheid dat je hart verwarmt?

Coaching biedt je de kracht, het inzicht, de durf om te kiezen voor jezelf, los van wat anderen verwachten. Wees jezelf, geen afkooksel van een ander!

 

Jezelf ontdekken

Een coaching gesprek licht een tipje van de sluier op van wat jouw persoonlijke groei belemmert. Een coaching gesprek prikkelt je nieuwsgierigheid naar groei, ondersteunt je wilskracht, wakkert je zelfliefde aan, je levenslust en de kracht in jou zodat jij ervoor durft te kiezen om Jezelf te mogen zijn.

 

Healing: In je kracht gaan staan!

‘Je gaat gelukkig zijn’, zei het leven, ‘maar eerst maak ik je sterk’.

Coachen is maatwerk.

Het is een serieuze zoektocht naar jezelf met struikelen en weer opstaan, terwijl je tijdens het coaching traject steeds meer inzicht en voeling krijgt met de kracht in jezelf.

Als coach stel ik je vragen die je doen nadenken waardoor je op een andere manier kijkt naar een situatie of relatie. De vragen leiden je naar de essentie, de kern van je zoektocht en gidsen je naar wezenlijke veranderingen en inzichten.

Het gesprek gaat over jou, je gevoelens, je verlangens, je angsten, je waarden, over dat wat je bereiken wil.

De levenslessen die mijn pad kruisten maakten me sterk en zachter. Ik ben oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal.

 

Liefde voor jezelf

Je kan al van heel jong een gebrek aan liefde ervaren of later op je pad in een intieme relatie. Dit leidt vaak tot een gebrek aan liefde voor jezelf, waardoor je je onzeker voelt, teleurgesteld, gekwetst. Het maakt je waakzaam en wantrouwend. Je bent bang je open te stellen, je bloot te geven met al je kwetsbaarheden.

Ja, ik weet het. Ooit geloofde ik dat enkel door hard te zijn ik staande zou blijven maar niets leek minder waar. Ik begon steeds meer van mezelf te houden en werd zachter, liever voor mezelf en anderen om me heen en liefde kwam op mijn pad! Waardevolle mensen, liefdevolle situaties, mooie kansen, een gevoel van dankbaarheid om wat me gegeven wordt.

 

Nieuwe paden ontdekken

Nieuwe paden ontdekken, de wind door je haren, een bulderende zee, of ruisende bomen zetten je zowel fysiek als mentaal in beweging.

Wandelend coachen, is minder confronterend als je pijnlijke onderwerpen aanhaalt. Lopend naast elkaar in de natuur is er meer ademruimte doordat je minder oogcontact maakt. Gedachten en gevoelens tonen zich spontaan bij het zien van het onverwachte mooie op ons pad.

De natuur kent geen rechte weg, net als ons levenspad en toont ons een manier van Zijn waar we allen naar verlangen, een rust die transformeert en heelt, dit in combinatie met vragen die je tot reflectie aansporen, zijn een krachtige combinatie.

Ontdek de magie van het leven

‘Wat voor ons ligt en wat achter ons ligt, is onbeduidend in vergelijking met wat in ons ligt. En wanneer we wat in ons ligt naar buiten brengen, gebeuren er wonderen.’

Henry David Thoreau

 

Om hulp vragen als je hulp nodig hebt, is een teken van kracht en een streven naar een betere versie van jezelf.

Ik wens je het allerbeste!

Met warme groeten