Klavertje vier

Yoga in de buitenlucht

Yoga in de buitenlucht

Ik zocht naar een onderwerp voor deze blog en ging ten rade bij de spirits.yoga sjamanisme

Ten rade gaan bij spirits doe je via een Sjamanistisch trancereis. Je kan deze vergelijken met een droomreis begeleid door het monotoom ritme van een drum.

Reizend langs de levensboom ontmoet je spirithelpers. Afhankelijk van je geplaatste intentie voor je reis ontmoet je je spirithelper(s) in de boven-, midden- of benedenwereld.

Spirithelpers bieden healing, inzicht, liefdevolle knuffels…

Basiscursus Sjamanisme: Trancereizen langs de levensboom

17 juni 2023 van 10u30-17u30

https://zenenco.be/kalender/basiscursus-sjamanisme-trancereizen-langs-de-levensboom/

 

Trancereis over yoga

Ik maakte een trancereis, met de intentie wat mijn volgende blog zou inhouden en kreeg het volgende als antwoord uit de middenwereld.

De spirit vertelde me:

Wat zou ik schrijven over yoga?

Hoe het je hart opent.

yoga

Hoe je liefdevolle energie door je lichaam voelt stromen.

Hoe blij je ervan wordt dit te kunnen delen met anderen.

Dat het je een gevoel geeft van niet enkel samen leniger te worden en zorg te dragen voor je lichaam, dat het ook bijdraagt aan je gelukkiger voelen.

De opbouw van de connectie met je lichaam, het aanvaarden van je grenzen terwijl je anderzijds je grenzen verlegt. Een gevoel van je levendiger te voelen alsof je jezelf erkent als een persoon die gelukkig in het leven wil staan. Zich bewust van dat wat hem of haar gelukkig maakt.

Door aan yoga te doen wordt je steeds bewuster van de energie die door je heen stroomt.

yoga

Het opent plekken waar blokkades zich hebben vastgezet.

Losmaken van blokkades zorgt voor die extra levensstroom die dan vlotter en ongehinderd stroomt. Je krijgt inzicht in jouw levensdoel, wat jouw leven zinvoller kan maken, dit is op het psychologisch vlak. Na enkele weken voel je al dat je soepeler door het leven gaat, lichamelijk, wat ervoor zorgt dat ook je geest soepeler wordt.

Soepel zijn, je soepel voelen, ongeremd, zorgt voor de flow in je leven. Je neemt gemakkelijker de hoogtes en de laagtes. Het lijkt wel of je net als de wind bent, bewegend door de takken van de bomen, het zalig ruisende geluid dat zijn weg vindt door het bladerdek. Ook zo werkt ons lichaam en geest. Lichaam en geest zijn één.

De ene heeft impact op de ander en het is door beide soepel te houden dat je leven stroomt net als een rivier naar zee, waar je je verbonden voelt met het grote geheel.

Die vergelijkingen lijken je misschien wat vergezocht maar eigenlijk is dat niet zo, althans niet naar mijn gevoel. Dat is wat we willen nastreven, dat gevoel van eenheid, liefde, licht, verbondenheid.yoga

En dat bereik je door yoga te doen, door te mediteren, door Reiki-behandelingen die je ondersteunen, door sjamanistisch trancereizen waarop je antwoorden krijgt van de spirit helpers.

Wat je ook aanspreekt, ga ervoor!

 

Zorg voor dat gevoel van eenheid. Laat afgescheidenheid, egoïsme en eenzaamheid los en kies voor de weg van het hart, wat je in het licht zet zorgt voor een lichter leven.

Yoga is een spiritueel pad waarvoor we ons hedendaags niet meer hoeven te verstoppen t.a.v. anderen, het wordt algemeen aanvaard. Velen zien het als een sport maar het is zoveel meer.

Ik wens van ganser harte dat je dit mag ervaren.

yoga

Dit waren de wijze woorden van ‘mijn‘ spirit uit de middenwereld.

 

Yoga in de buitenlucht tijdens de zomermaanden

Yoga-les bij mooi (droog) weer vanaf 7 juni 2023

op woensdag om 10 u 15

op zaterdag om 10 u 15 ( niet op 17/6 wegens workshop en 8/07/2023)

€ 14.00 per sessie

We komen samen te Oostduinkerke, Oostdijkweg 18 om dan samen op pad te gaan.

Terug naar de Essentie op je Yoga-mat in de Natuur

Hartelijk dank aan de middenwereld spirit voor haar wijze woorden!

 

Veel liefs,

Nadja